Sunday, February 27, 2011

A-Bombers tour 2010

Road trip Åbo-Uddevalla-Malmö-Ystad-Kalmar-Linköping-Norrtälje-Grisslehamn. Suomessa lämpö oli huidellut monta viikkoa kolmessa kymmenessä asteessa. Ajovarusteemme oli sen mukaiset. Farkut, ei välihousuja. Ruotsin puolelle saapuessa mittari näytti pahaenteisesti +16 astetta. Sateen uhka oli käsinkosketeltavissa. Tässä vaiheessa matkaa taitettu 50 km.

Olimme varautuneet hyvin. Varaosia oli mukana aivan helvetisti. Mukana oli myös varabeltti Pannuun. Eihän sitä koskaan tiedä jos se vaikka sattuisi katkeamaan. Beltti on muovikassissa öljykannun kanssa.


Pari sataa kilometriä myöhemmin. Beltti on tippunut jonnekkin? Takana tuleva matkakumppani ei ole nähnyt mitään? :-) Stormilta ostetut sadepuvut pitävät veden hyvin sisäpuolella. Selässä on vielä yksi kuiva kohta.
Lehdessäkin oli huomattu pikku ripsaus.
Kahden päivän sateessa ajon jälkeen olimme valmiita uusimaan matkasuunnitelman. Vitut A-bombersseista, mennään ihan minne vaan missä ei sada. Soitto Suomeen meteorologi-Tinpalle. Ruotsista ei löydy sateetonta paikkaa. Menemme siis A-pommeihin.
Pitkä-Arska oli järjestänyt meidän teltalle suojaisan paikan Suomalaisten leiriin. Kamat saatiin kuivaksi Hämeenlinnalaiseten puolijoukkueteltassa. Saksansuomalainen möi meille oluet. Nyt ei vituttanut enää yhtään.Norjalainen ystävämme mr Cigarr.


Hieno yhdistelmä. A-fordi ja sekaventtiili kisapyörä.Flickorna Lundgren kafé.
Välillä kulttuuria. Lukekaa tuolta http://sv.wikipedia.org/wiki/Flickorna_Lundgren :-)

Pannukahvit.Välillä meinasi väsyttää.


Lazy Peterin tiluksilla. Nähtiin Peter A-pommeissa. Hän sanoi että jos joskus liikutte etelä-Ruotissa niin tulkaa käymään. Kiitin kutsusta ja ilmoitin että tulemme ylihuomenna.


Lisää kulttuuria. Kalmarin linna.

Välillä on aika hiljentyä....

Ja sitten hajosi se beltti, mutta ei siitä sen enempää.

Norrtälje 05:00 lämmintä +9 asetetta. Pitkätkalsarit olis ollut hyvät.

"Jo sulla pitaa olla keltainen festi". Valot oli mitä oli, niin hankimme turvaliivit.

No comments:

Post a Comment